Γεώργιος Πάσχος

Γεώργιος Πάσχος

Γεώργιος ΠάσχοςΟ Γεώργιος Α. Πάσχος είναι πτυχιούχος της Διοικητικής Επιστήμης και κάτοχος διδακτορικού τίτλου στην Οικονομία και Διοίκηση, με αντικείμενο διατριβής τη Διοίκηση Ολικής Ποιότητας. .Διετέλεσε μέλος του Επιστημονικού Προσωπικού, του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων/Σχολής Διοίκησης & Οικονομίας του Τ.Ε.Ι Σερρών.

Διαθέτει τριακονταετή επαγγελματική, διοικητική και διδακτική εμπειρία, στο Δημόσιο τομέα/Υπουργείο Εσωτερικών/Νομαρχία Σερρών και στο Τ.Ε.Ι Σερρών.

Διαθέτει επίσης στο ενεργητικό του, επίσημες δημοσιεύσεις, ανακοινώσεις σε συνέδρια καθώς και συγγραφικό έργο με τίτλους: «Διοίκηση Επιχειρήσεων», «Διοίκηση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων», «Διοίκηση Ολικής Ποιότητας» και β΄ έκδοση αυτής από κοινού με τον Κων. Πλουμίδη καθώς και πλήθος εκπαιδευτικών σημειώσεων.

Παράλληλα, έχει αναπτύξει πολλαπλή δραστηριότητα σε διάφορους τομείς:

– στην κατάρτιση επιχειρηματιών και στελεχών μέσω της «σχολής επιχειρηματία» του ΕΒΕ/Σ, του Ο.Ε.Ε, των Ο.Τ.Α, Επιχειρηματικών Ομίλων και άλλων φορέων.

– στη διοργάνωση συνεδρίων, ημερίδων και σεμιναρίων.

– στη συμβουλευτική & σταδιοδρομία των αποφοίτων ΑΕΙ και φοιτητών/σπουδαστών, μέσω του Γραφείου Διασύνδεσης Εκπαίδευσης και Παραγωγής του Τ.Ε.Ι Σερρών.

– στην αξιοποίηση ευρωπαϊκών προγραμμάτων.

Τέλος, διετέλεσε Ειδικός Συνεργάτης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, στην οργάνωση και λειτουργία του νέου «Καλλικρατικού» Δήμου Σερρών.

 

Βιβλία: Πάσχος Γεώργιος , Σταυροβελονιές , Πάσχος Γεώργιος , Κωνσταντίνος Πλουμίδης , Διοίκηση Ολικής Ποιότητας , Διοίκηση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Χρησιμοποιούμε τα cookies για να διασφαλίσουμε ότι θα σας δώσουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.